Szolgáltatásaink

A CMS Typo3 alapján reszponzív dizájnnal készítünk weboldalakat, webáruházakat valósítunk meg a Magento használatával, illetve blogokat készítünk a WordPress segítségével.

 

Honlapkeszítés, Webdesign

Honlapkeszítés, Webdesign

Forduljon bátran hozzánk ha fontos önnek a színvonalas internetes megjelenés. Dinamikus és könnyen kezelhető honlapokat készítünk amit programozási ismeretek nélkül is egyszerüen tud kezelni.

Alkalmazások

Alkalmazások

Szeretne speciális aplikációkat fejleszteni akár mobiltelefonra? Vagy csak egyszerüen szeretne egy extra aplikációt tenni a honlapjára? Szivesen segítünk ezekben.

Webáruházak

Webáruházak

Különleges és modern webáruházat szeretne? Körültekintően és nagy odafigyeléssel keszítjük az igényeinek és követelményeinek megfelelő webáruházat ahol azonnal árulhatja termékeit.

Blogok

Blogok

Sok olyan terület van amiben érdemes blogot indítani: utazás, főzés, fotózás, lakberendezés és sok más. Cégeknek is érdemes honlapukon blogot fenntartani, bizalmat epít fel ügyfeleivel és a keresőoptimalizálást is nagyon segíti.

Domain regisztráció és webtárhely biztosítása

Domain regisztráció és webtárhely biztosítása

Elérhetővé szeretné tenni üzletét a világhálon? Segítünk a domain név kiválasztásában és regisztrálásában, valamint webtárhelyet is tudunk biztosítani szükség esetén, ahol biztonságban tárolhatja adatait.

Folyamatos karbantartás, honlap felügyelet

Folyamatos karbantartás, honlap felügyelet

A honlap elkeszítése és működésbe lépése után sem hagyjuk magukra Önöket. Ha bármi kérdés vagy észrevétel merülne fel az ujonnan elkészített honlappal kapcsolatosan, szivesen állunk rendelkezésükre és segítünk.

Minden amire szüksége lehet üzlete sikeréhez!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!